https://vcura.nl/over/_398____NL

Over Vcura

Vcura stelt onze dierbare ouderen in staat zo lang mogelijk zelfstandig en met plezier thuis te blijven wonen.

Thuis in uw vertrouwde omgeving, in de omgeving waar u controle heeft over dat wat zich daar afspeelt. Dat is een belangrijke bijdrage aan het welzijn en de kwaliteit van het leven. Indirect betekent dit ook dat de partner en/of de kinderen worden ontlast en meer tijd hebben voor hun eigen dagelijkse beslommeringen, wetende dat hun partner, vader/moeder in goede handen is.

Wij gaan verder dan de traditionele thuiszorgverlening. We bieden een totaalpakket aan ondersteuning om het zelfstandig thuiswonen voor de ouderen onder ons mogelijk te maken. Het leveren van een totaalpakket biedt meerdere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan uw vitaliteit en ontspanning, het samen genieten van het ontbijt en kopje koffie, het onderhoud van uw woning en woonomgeving en allerhande praktische zaken van het dagelijks leven. Maar ook een dagje uit, het u laten assisteren met de administratieve beslommeringen, of de verkoop van uw eigen woning als dat aan de orde is kan door ons worden verzorgd. Bij alle zaken die in het dagelijks leven voorkomen kunt u ondersteuning krijgen.

U heeft altijd maar één contactpersoon om u van dienst te zijn bij welke vorm van ondersteuning ook. Hij of zij is vanuit Vcura verantwoordelijk voor úw welzijn.

Wij werken vanuit de overtuiging dat tevreden klanten de basis vormen voor het bestaan van onze organisatie en dat onze klanten kwalitatief hoogwaardige diensten van ons verwachten. Daarom streven we er naar steeds iets meer te bieden dan van ons verwacht mag worden. Met grote regelmaat houden wij dan ook een klanttevredenheidsonderzoek.

Vcura werkt met gepassioneerde mensen, professionals die weten wat te doen als het om uw welzijn gaat.

Waarom Vcura

Er zijn een aantal basisbeginselen die het leven zin geven. Het gaat om controle houden over je eigen wil en omgeving, het niet alleen zijn (sociaal isolement) en zo nu en dan iets anders doen dan je gewoon bent. Vcura geeft invulling aan deze drie punten.

Onze ondersteuning is een directe invulling van uw wensen. Wij zijn er voor u wanneer u dat wilt. Controle over uw eigen leven dus. Ook controle over uw gezelschap, hoe en wanneer u dat wilt. Samen de dag beginnen en/of afsluiten, samen een spelletje doen, alles is mogelijk om u een gezellige tijd te bezorgen.

Een goede persoonlijke relatie met de persoon die bij u wordt ingezet is cruciaal voor het gevoel van veiligheid en vertrouwen. Alleen op basis van vertrouwen is een prettige, vriendschappelijke, relatie mogelijk. De medewerkers die Vcura inzet zijn dan ook speciaal op dit soort elementen beoordeeld.

Hoe werkt dat?

Ouderen worden in toenemende mate verantwoordelijk voor hun eigen zorg.

Geen eenvoudige opgaaf. Vcura helpt door het leveren van professionele ondersteuning.

Elk verzoek om ondersteuning wordt gevolgd door een persoonlijk intakegesprek.

Tijdens dit intakegesprek wordt, naast een persoonlijke kennismaking, alle informatie vastgelegd die belangrijk kan zijn voor de invulling van uw wensen. Deze benodigde informatie verschilt per soort gewenste ondersteuning.

Afhankelijk van uw verzoek selecteert onze coördinator de meest geschikte collega om hier invulling aan te geven. Kennis en kunde zijn hier van belang, maar zeker ook persoonlijkheid. Na de kennismaking met deze collega en de coördinator en wederzijds akkoord start onze ondersteuning.

In onze reguliere klanttevredenheidsonderzoeken horen wij graag van u hoe u de ondersteuning ervaart.

Desktop versie