https://vcura.nl/over/gastenboek/_435_g___NL

Gastenboek

In het gastenboek kunt u een bericht achterlaten voor andere bezoekers. Zo kunt u ervaringen met elkaar delen. Heeft u een leuke reactie? Dan kunt u die hier ingeven.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Naam:
E-mail:
Bericht:
Versturen
Mevrouw Van Pelt
Hallo Vcura,

Mijn kinderen vonden het handig als ik een alarmknop bij me zou dragen. Ik ben dan wel 87 jaar maar nog erg goed ter been. 'Je weet maar nooit' zeiden ze en ze hebben een Wuzzi alarmknop bij mij in de jaszak gedaan. Hoewel ik er zelf geen behoefte aan had moet ik zeggen dat het een erg prettig gevoel is altijd bereikbaar en vindbaar te zijn, je weet inderdaad maar nooit. Ik ga wel met een geruster hart alleen op pad.
Dhr. Spanjer
Beste mensen van Vcura,
Ik heb zo'n twee maanden geleden een Wuzzi alarmknop aangeschaft en wil mijn enthousiasme met jullie delen. Ik heb kort daarvoor een hartprobleem ervaren en durfde de straat niet meer op met mijn hond omdat ik bang was dat in geval van nood niemand weet waar ik ben. De Wuzzi heeft mijn leven veranderd. Ik weet nu dat een druk op de knop voldoende is om mijn vrouw te bereiken. Zij kan met me praten en weet precies waar ik ben dankzij de plaatsbepaling van de Wuzzi. Ik ben dus weer vrij om te gaan en staan waar ik wil. Mijn vrouw is mogelijk nog gelukkiger, ze kan zien waar ik ben en laat me met een gerust hart een blokje om gaan. Dank u wel.
Jan van Weningen
Ik wil het Vcura team hartelijk bedanken voor wat ze voor mijn ouders betekenen. De hulp die deze mensen krijgen van het zeer gemotiveerde team is perfect. Dank ook namens mijn ouders
Freek Nimwegen
Beste Vcura team,
Ik wil jullie bedanken voor de wijze waarop jullie mijn vader de afgelopen weken hebben opgevangen en begeleid naar het weer contact zoeken met zijn bestaande en nieuwe vrienden. Een hele geruststelling voor ons als kinderen.
Desktop versie