https://vcura.nl/over/links/_440____NL

Handige links

Hieronder vindt u enkele partners van ons, klik op het logo om de website te openen.

Vcura telefoonhulp

Een of meerdere keren per week bellen wij ouderen op. Gewoon om een praatje te maken, om te vragen hoe het gaat en te horen of wij eventueel van dienst kunnen zijn in het contact met familie of zorginstellingen.

Iedere wens is anders. Samen bespreken we de behoeftes en stemmen we onze diensten volledig af op iedere individuele vraag.

Verder zien wij het als een belangrijke taak om een vinger aan de pols te houden. Wanneer een van onze klanten zijn telefoon niet op neemt op het afgesproken tijdstip, sturen wij een bericht naar de mantelzorger in kwestie zodat deze hiervan op de hoogte is en polshoogte kan nemen.

In het kort
• Telefonische gesprekken op maat
• Signaalfunctie door sms naar mantelzorger of opgegeven contactpersoon


Dementia-App in het kort

- Digitale familiecirkel rondom mensen met dementie
- Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren
- Geschikt voor alle tablets (Android en iOS tablets)
- Met beeldbellen ook op afstand contact houden met uw dierbare
- Zorg ondersteuning op afstand ontlast de mantelzorger
- Onbeperkte koppelingen met familie, vrienden of zorgprofessional

Functies in het kort                 

- Screensaver met datum, tijd en agendaoverzicht                               
- Geheugenspellen
- Agenda
- Beeldbellen
- Fotoalbum
- Logboek
- Polygoon journaals
- Kiosk voor veel informatie


Het SpoedTeam              

Veel ouderen hebben behoefte aan een contact waarbij men terecht kan bij gewenste acute ondersteuning. Deze ondersteuning moet 24 uur per dag bereikbaar zijn, 7 dagen per week. Daarbij moet de gevraagde hulp per direct kunnen worden ingezet (er wordt dezelfde dag actie ondernomen).

Ondersteuning kan betrekking hebben op allerlei gebieden. Technische zaken of praktische hulp kan voor de vrager spoedeisend zijn maar ook kan persoonlijke aandacht en zorg een rol spelen. Het lang moeten wachten op hulp vanuit verschillende instanties of hulp vanuit het sociale netwerk biedt niet altijd het (snelle) gewenste resultaat. Hulp is direct gewenst.

Het SpoedTeam is 24/7 uur bereikbaar en is in staat deze ondersteuning te bieden.


PC Basic

PC Basic levert computers en software speciaal ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening. Wij kunnen vrijwel iedere bestaande computer voorzien van onze software en de computer hierdoor veel gebruiksvriendelijker maken. Onder 14 grote iconen zijn belangrijke functies van de computer gegroepeerd. Zo kan iedereen eenvoudig de juiste functie vinden om te gebruiken.

Het lijkt zo makkelijk allemaal maar als senior bent u niet met de computer opgegroeid. Met onze eenvoudige software kunnen we iedere standaard Windows computer sterk vereenvoudigen.

U kunt beschikken over een deskundige helpdesk. De helpdesk kan eenvoudig met u meekijken zonder dat u hiervoor handelingen hoeft uit te voeren. Zo kan de helpdesk u binnen hele korte tijd weer op weg helpen.


Wuzzi Alert

Wilt u zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen en kunnen gaan en staan waar ú dat wilt, dan is het wel zo prettig te weten dat u hulp kunt inroepen als dat nodig mocht zijn. Het gaat daarbij niet alleen om een wandeling in de buurt maar zeker ook binnenshuis is deze zekerheid van eventuele hulp een prettige gedachte.

Met een mobiel alarm, niet in de vorm van een voor velen lastig bedienbare ‘smart phone’ maar simpel door gebruik van de knop op een alarmhanger wordt de persoon die u heeft aangemerkt als contactpersoon gewaarschuwd. Mocht deze persoon niet (tijdig) reageren dan wordt automatisch doorgeschakeld naar de tweede of derde contactpersoon die bekend is in het apparaatje. Een contactpersoon kan ook de alarmcentrale van een zorgverlener zijn. 
Geen moeilijke handleiding, geen gedoe.

Vcura werkt samen met Wuzzi Alert op het gebied van mobiele alarmsystemen.

Klik voor directe bestelling


Privechauffeur.delivery

Het adres om een chauffeur te vinden voor een uitje, reisje of om een andere reden.

Wilt u bijvoorbeeld met uw eigen auto een keer op visite bij een familielid of vriend(in) neemt u dan gerust vrjblijvend eens contact op met ons.

Klik hier op de link: http://www.privechauffeur.delivery 


Horst woningstoffeerdes en verhuizers

Het adres voor écht compleet verzorgde verhuizingen. Compleet verzorgde woningstoffering. Alles over zelfstandig wonen voor 50+ en rolstoelgebruikers die kiezen voor vertrouwde service en gemak.


Vakantieparels

mag ik mij aan u voorstellen: Corina Ravestein, ruim 30 jaar werkend als reisspecialist. Spontaan, oprecht, betrokken en reizend over de gehele wereld.
Graag kom ik eens bij u langs om uw vakantiewensen te bespreken.
Dat kan thuis, op uw kantoor of op een andere gewenste locatie.

Klik hier voor een directe link: http://www.vakantieparels.nl 


Service Excellence

Elektrotechniek installatie, service en onderhoud.
Deskundig op een breed technisch gebied.
Verlichting en domotica specialist.
Thuiscomfort en woonhuisaanpassingen voor elke persoonlijke woonomgeving.


Heel-Veilig

Heel-Veilig onderscheidt zich van andere bedrijven door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede service.
Wij verzorgen de meest uiteenlopende service- en onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld aanleggen stopcontact, renoveren van wc , badkamer of keuken. Alles op het gebied van gas, water en elektriciteit is bij ons in goede handen. Voor goed hang- en sluitwerk of een huisalarm bent u bij ons ook aan het goede adres.


24 uur betaalbare zorg en aandacht thuis. Deze zorg helpt mensen om thuis zelfstandig te blijven wonen. Het 24 Uurs Zorgloket levert zeer betaalbare particuliere zorg thuis inclusief mantelzorg.


VeraLight

Mijn jarenlange expertise helpt je antwoorden te geven op vragen zoals: hoe om te gaan met ziekte (ik ben tevens gespecialiseerd in psycho-sociale begeleiding bij kanker, (kijk ook bij Simontontherapie), reintegratie na kanker, verandering of verlies van werk, burnout, stresshantering, depressiviteit, relatieproblemen, rouwverwerking, gevoelens van angst, onzekerheid, eenzaamheid, boosheid en schuldgevoelens.


431356 Banner 180x150px RGB

ThyssenKrupp

Met trapliften van ThyssenKrupp Encasa bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst. Uw gehele huis is comfortabel bereikbaar. Onze trapliften zijn zo ontwikkeld dat uw trap nog veilig beloopbaar blijft en de trapleuning kan blijven zitten. Daarnaast zijn er diverse designs van zowel de rail als de stoel mogelijk zodat uw traplift perfect past in uw woning. Meer doen met minder ruimte, kwaliteit en optimale service. Daar staat ThyssenKrupp Encasa borg voor.


HealthPlus Laren

Wij geven u een uitgebreid advies vanuit onze gedegen vakkennis en jarenlange ervaring. Wij geven u de aandacht die uw klacht verdient, en nemen graag de tijd voor u. Wij bieden de service die u van een speciaalzaak mag verwachten.

Wij hebben in onze winkel 3500 gezondheidsproducten varierend van vitaminen, mineralen, kruiden, sportvoeding,  natuurlijke huidverzorgingsproducten, etc. op voorraad.

In ons therapeutencentrum werken 12 gecertificeerde therapeuten met een divers aanbod aan therapievormen.


Confidente

Het overzicht niet verliezen als een dierbare is overleden, dat is maar weinig mensen gegeven.

In alle hectiek rond een overlijden moeten veel zaken geregeld worden. Op dat moment staat uw hoofd daar beslist niet naar. Uw aandacht gaat vooral uit naar belangrijkere zaken, zoals het afscheid en de verwerking van het verlies.

Toch komt er bij een overlijden heel veel regelwerk op u af. Voor velen in een toch al moeilijke tijd is het niet gemakkelijk dit allemaal goed af te handelen. Bovendien kan onrust over administratie, financiën en andere zakelijke beslommeringen verliesverwerking in de weg staan.

Confidente ondersteunt bij alle vraagstukken rondom nalatenschappen en hoe nabestaanden die last te besparen.


Desktop versie