https://vcura.nl/praktisch/praktische-zaken/administratie-verzorging/_424____NL

Administratie verzorging en regulier bijhouden

Uw administratie op orde hebben is belangrijk, of het nu gaat om op tijd uw post te verwerken, het tijdig verrichten van betalingen of om de jaarlijkse belastingaangifte.
Het begrip administratie is veelomvattend en oh zo belangrijk om goed geregeld te hebben. Met het ouder worden wordt deze administratie, ook als gevolg van de voortdurend veranderende wet- en regelgeving, er niet eenvoudiger op.
Vcura kan deze taak, eventueel samen met u, van u overnemen en zorgen voor een opgeruimd gevoel.
 

Terugkerende financiele - en administratieve ondersteuning

Vind u het lastig uw dagelijkse post te verwerken, betalingen bij te houden en te weten of een betaling wel noodzakelijk is? Heeft u mogelijk abonnementen waar u eigenlijk niets meer mee doet of heeft u behoefte aan een altijd op orde zijnde administratie?
Vcura kan u daarbij helpen. Door op afgesproken tijden en met de regelmaat die u zelf wenst uw postverwerking en uw administratie bij te houden en overzichtelijk te archiveren.

Wij kunnen onder andere het volgende voor u overnemen:

  • (Dagelijkse) postverwerking
  • Betalingen verrichten
  • Controle op noodzaak betalingen
  • Controle op abonnementen
  • Archiveren van polissen en controle op noodzaak
  • Mogelijke besparingen traceren en melden

Uiteraard worden alle financiële transacties met u vooraf besproken en wordt regulier (bijvoorbeeld maandelijks) aan u een overzicht overhandigd van deze transacties. Indien gewenst wordt een door u aangewezen contactpersoon van dezelfde informatie voorzien.

Uiteraard is de Vcura medewerker gehouden aan vertrouwelijkheid.

De kosten voor deze dienstverlening worden op uurbasis verrekend.

Desktop versie