https://vcura.nl/praktisch/praktische-zaken/mantelzorgwoningen/_494____NL

Mantelzorgwoningen

Vcura voorziet in de mogelijkheid tot het plaatsen van een mantelzorgwoning op eigen terrein volgens het 'Blijf ook wonen' concept.

Elke mantelzorgwoning wordt volledig op maat gemaakt en uitgevoerd volgens uw zorgwensen, daarbij is elke aanpassing mogelijk die u maar wenst.
Vcura en TOP medewerkers begeleiden u van het eerste idee en advies tot productie, transport en plaatsing. Ook wanneer uw zorgwensen veranderen en uw mantelzorgwoning dient te worden aangepast.

Binnen 5 jaar 10.000 ouderen zonder geschikte woonruimte

Naar verwachting verdwijnen de komende vijf jaar 800 van de 2.000 verpleeg- en verzorgingshuizen. Per jaar zullen 10.000 ouderen, 1.300 gehandicapten en 800 psychiatrische patienten die vroeger voor een tehuis in aanmerking kwamen, zelfstandig moeten blijven wonen.
Buiten de muren van de zorginstellingen ontstaat een tekort van 40.000 tot 80.000 woningen voor ouderen en gehandicapten die zelfstandig willen blijven.
Het initiatief 'Blijf ook wonen' biedt een passende oplossing.

Onze aanpak

U wilt zolang mogelijk zelfstandig wonen?!
Dat kan met het 'Blijf ook wonen' concept van TOP Totaal. Een totaalconcept van advies tot plaatsing en nazorg rond de aanschaf van een mantelzorgwoning, een volledig op maat gemaakte woning.

Het concept biedt een perfecte oplossing aan ouderen die graag hun zelfstandigheid behouden onder de vleugels van familie en of vrienden. Ouderen die anders mogelijk in een zorgcentrum terecht zouden kunnen komen.

De mantelzorgwoning kan bijvoorbeeld op de grond van u of een van de kinderen worden geplaatst. De woning wordt bij TOP Totaal volledig op maat gemaakt en eventueel zelfs ingericht, waarna de mantelzorgwoning in enkele dagen tijd op de gewenste locatie wordt geplaatst en volledig gebruiksklaar opgeleverd.

Zomaar een paar voorbeelden:

                   

                                     

                                               

 

Wenst u meer informatie over mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met Vcura, mail naar info@vcura.nl of bel naar 085 487 59 86.

U kunt ook onderstaande link gebruiken voor direct contact met het Vcura team.

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag, klik dan hier

 

 

 

Desktop versie