https://vcura.nl/praktisch/praktische-zaken/verhuizen/_428____NL

Verhuizen

Verhuizen naar een andere woning is een ingrijpende zaak, zeker op wat latere leeftijd is dit een hele verandering in uw leven.

Veelal betreft het niet alleen de verhuizing en het in en uitpakken van uw spullen, maar mogelijk moeten er ook nieuwe, wellicht kleinere meubels worden aangeschaft, dit omdat de nieuwe woning minder ruimte biedt. Ook kan het zijn dat er aanpassingen aan de nieuwe woning dienen te worden verricht alvorens u kunt verhuizen.
Om u de zorg van al het geregel te ontnemen kan Vcura deze zorg van u overnemen en de verhuizing keurig laten verlopen.

Voorbereiden nieuwe woning, uitpakken en inrichten

Verhuizen is één, inrichten van de nieuwe woning is een ander verhaal. Het uitpakken en alles weer keurig een plekje geven, uiteraard in overleg met u, mag u ook van ons verwachten. Moeten er vooraf aanpassingen verricht worden, wilt u een specifieke wand in een ander kleur of direct uw verlichting en wanddecoratie opgehangen hebben, dat is geen probleem in het totaalpakket dat wij binnen een verhuizing kunnen bieden.

Herstelwerk aan de te verlaten (huurwoning)

Bij het verlaten van een huurwoning is het veelal verplicht de woning in originele staat of in elk geval netjes achter te laten. Voor een koopwoning geldt natuurlijk ook dat u deze netjes wilt achterlaten.
Ook hier kan Vcura de helpende hand bieden, u heeft er geen omkijken naar.

U heeft er geen omkijken naar.

Verkoop van uw eigen woning

Indien er sprake is van een eigen woning die u gaat verlaten dan is de verkoop van de woning een serieuze zaak. Door het uitgebreide netwerk aan specialisten waarover Vcura beschikt kan de verkoop van A tot Z worden begeleid. Makelaar, notaris, financieel adviseur, ze staan ter beschikking. Mogelijk is er sprake van achterstallig onderhoud of dient de woning aangepast te worden aan de huidige wooneisen om de verkoop te bespoedigen, ook deze taak nemen wij graag van u over.

Desktop versie