https://vcura.nl/zorg/uiterlijke-verzorging/huidverzorging/_449____NL

Huidverzorging

Huidverbetering                                                                  

Carola van der Poel is sinds 2004 gediplomeerd schoonheids-specialiste, Carola werkt met passie, precisie en vakmanschap om het best haalbare resultaat te verkrijgen voor uw huid. Zorgvuldigheid en professionaliteit combineert ze door middel van een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden.

Een echt gezonde huid komt van binnenuit! Haar behandelmethode is gebaseerd op het in balans brengen van de binnen- en buitenkant van de huid. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten en verwachtingen vind altijd eerst een intake gesprek plaats. Tijdens een intake zullen zaken als levensstijl, huidverzorging en gezonde voeding worden besproken. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelplan opgesteld. In het behandelplan komt exact te staan wat er nodig is om het gewenste resultaat te kunnen behalen.

Carola werkt o.a. met apparatuur als de Mega Peel en SkinSonic en maak gebruik van manuele technieken als bindweefselmassage en lymfedrainage.

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. De bionome kwaliteitsstandaard voor huid-, dier-, en milieuvriendelijke producten zijn producten zonder conserveringsmiddelen, zonder minerale olie, zonder dierlijke ingredie╠łnten, zonder overbodige verpakking en zonder de toevoeging van parfum

Natuurlijk is het mogelijk om behandelingen uit te breiden met modules als wimpers en wenkbrauwen verven, harsen of extra massage.

MegaPeel
Iedereen heeft een natuurlijk peeling proces, maar door invloeden van buitenaf en binnenuit, kan dat proces geblokkeerd worden. Het gevolg is een ruwe, doffe soms futloze huid met een verouderende uitstraling.

Mega Peel wordt ingezet bij problemen als:
Verouderde huid
Littekens (bijv. door acne)
Beschadiging door UV straling Pigmentatieproblemen
Hyperkeratosis (verhoorning van de huid) Verlies van elasticiteit

SkinSonic
SkinSonic biedt een 2 in 1 formule; dieptereiniging en vitamine shot.
Het apparaat zorgt door middel van ultrageluid dat het vuil uit de huid trilt. Na deze intensieve reiniging en verwijdering van dode huidcellen worden vitamine A en C in de huid gesluisd. collageen. Voor een optimaal resultaat zijn minstens 5 behandelingen nodig.

Cosmetische Bindweefselmassage
Cosmetische bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om in het gezichtsgebied de onder- liggende vezels van de huid te stimuleren. Het wordt ook wel dieptemassage genoemd of – als het om het lichaam gaat – endermologie. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en ziet de huid er jonger, gladder en steviger uit.
Ook voor deze behandelmethode geldt dat er meerdere behandelingen uitgevoerd in kuurverband nodig zijn voor optimaal resultaat.

Cosmetische Lymfedrainage
Vocht kan zich ophopen omdat het niet goed kan worden afgevoerd door de lymfevaten. Het resultaat kan zijn dat deze vochtophoping niet alleen het gezicht ontsiert, maar ook vervelend kan aanvoelen. Lymfedrainage is een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en het halsgebied af te voeren. In de salon kan deze methode ook als extra massage ter ontspanning en ter afvoer van afvalstoffen worden gegeven.

Contact gegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
Telefoon: 085-4875986
Email: info@vcura.nl
 

Desktop versie