https://vcura.nl/zorg/vitaliteit-en-gezondheid/welzijn-psychosociale-begeleiding_451____NL

Welzijn, psychosociale begeleiding

Wie kent dat niet ”spanning, onzekerheid, angst, verdriet”, normale veelvoorkomende emoties die meestal goed te hanteren zijn. Soms heb je te maken met overweldigende emoties of ingrijpende ervaringen van die je leven overheersen. Je hebt het gevoel dat je zelf de regie dreigt te verliezen en geen kans ziet daar uit te komen.

Wat is het dan fijn als er iemand is die naar je luistert en waar je je verhaal kwijt kunt. Die je handvatten geeft om weer de regie over je leven en emoties te nemen, zodat je met vernieuwde energie verder kunt en zelf weer houvast krijgt.

Daarnaast worden er koffietafelgesprekken georganiseerd, we bespreken daarin de alledaagse dingen waar ieder mens mee te maken heeft. Je kunt denken aan: welzijn, gezondheid, relaties/kinderen, zingeving- en levensvragen zoals o.a. alleen zijn, eenzaamheid, angst, geloof, spiritualiteit, rouw, sterven. Belangrijk daarin is dat het een gezellige bijeenkomst is.

Wie ik ben
Mijn naam is Vera van der Laan. Vanaf 2001 voer ik mijn eigen praktijk op het gebied van o.a. maatschappelijk werker, loopbaan- en reintegratiecoach, trainer, life counselor, psychosociaal therapeut en Simontontherapeut en ben lid van de beroepsvereniging NVPA (Het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen) en het Simonton Cancer Center.

Contact gegevens:
Naarderstraat 13e
1251 AW Laren
Telefoon: 085-4875986
Email: info@vcura.nl

 

Desktop versie